Οι συμμετοχές είναι έγκυρες για άτομα άνω των 18 ετών, που θα λάβουν μέρος μέσω της φόρμας και της διαδικασίας που περιγράφεται αναλυτικά στη σελίδα του διαγωνισμού.

Η κλήρωση θα γίνει με ηλεκτρονική αυτόματη διαδικασία, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί ο νικητής από τη σελίδα που διατηρεί το κατάστημα ξηρών καρπών Κοντώσης στο Facebook.

Τα στοιχεία συμμετοχής κάθε συμμετέχοντα πρέπει να είναι τα πραγματικά (όνομα και e-mail), ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον τυχερό που θα κληρωθεί. Τα στοιχεία αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό, παρά μόνο για τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Το δώρο είναι μια δωροεπιταγή συνολικής αξίας 30 ευρώ για την αγορά ξηρών καρπών από το κατάστημα ξηρών καρπών Κοντώσης, στην οδό Ομήρου 66, στην Νέα Σμύρνη και η παραλαβή του δώρου γίνεται από το κατάστημά μας.

Το δώρο δεν μεταβιβάζεται, δεν μπορεί να αλλάξει, αφορά αγορές μόνο ξηρών καρπών και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Ο τυχερός μπορεί να χρησιμοποιήσει την δωροεπιταγή που κέρδισε μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου 2016.