Καραμελωμένα φουντούκια – 100 gr

Caramelized hazelnuts Karamelomena fountoukia spasmena se mikra kommatia Petrou Nuts sto katastima Kontosis

Καραμελωμένα φουντούκια (caramelized hazelnuts), σπασμένα σε μικρά κομμάτια, σε αεροστεγή, χάρτινη, συσκευασία πολυτελείας, 100 γρ, που ανοίγει και κλείνει ξανά με την μέθοδο zip.

Πρόκειται για 100% ελληνικό προϊόν, βραβευμένο με 3 αστέρια στo Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) 2016 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), με τα συστατικά του προϊόντος να είναι ελληνικά φουντούκια άριστης ποιότητας και ζάχαρη. Το προϊόν “Καραμελωμένα φουντούκια Petrou Nuts” δεν περιέχει πρόσθετα, συντηρητικά, αρωματικές ύλες και γλουτένη. Είναι επίσης κατάλληλο για χορτοφάγους.

Μπορείτε να απολαύσετε τα καραμελωμένα φουντούκια στα γλυκά σας, σε ευφάνταστα ορεκτικά και finger foods, με το παγωτό σας, με το γιαούρτι σας ή σε όποιο άλλο συνδυασμό σας αρέσει.

Το προϊόν φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και παραμένει φρέσκο και τραγανό στη συσκευασία του που κλείνει άριστα έπειτα από κάθε χρήση με το σύστημα zip.

Καραμελωμένα φουντούκια karamelomena fountoukia
Καραμελωμένα φουντούκια για τα γλυκά, το γιαούρτι, το παγωτό, τα gourmed πιάτα σας!

Βρείτε εδώ μια υπέροχη συνταγή για Σουφλέ Σοκολάτας με Καραμελωμένα Φουντούκια και Παγωτό Βανίλια από το website της εταιρείας Petrou Nuts.

 

 

Βρίσκεστε στο blog. Εάν θέλετε να παραγγείλετε προϊόντα επισκεφθείτε το eshop μας